Actualitate

Doi tineri, printre care şi o minoră, prinși în flagrant de către proprietarul casei unde au intrat să fure

Poliţiştii clujeni au prins doi tineri bănuiţi că ar fi sustras 1.000 de lei, dintr-o locuinţă din Cluj-Napoca, după ce o clujeancă a reclamat marţi seara că a suprins doi necunoscuți în timp ce ieșeau din casa sa.

sursa foto informatiadealba.ro sursa foto informatiadealba.ro

La data de 22 iulie, în jurul orei 19:00, Secţia 1 Poliţie a fost sesizată de o femeie din Cluj-Napoca care reclama faptul că, în momentul în care s-a întors la domiciliu, a surprins persoane necunoscute ieşind din locuinţa sa.

Cei doi tineri suspectați de furt au fost prinși jumătate de oră mai târziu.


"Poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Secţia 1 Poliţie, s-au deplasat de îndată la faţa locului, iar în jurul orei 19:20, au prins în flagrant, pe strada Giordano Bruno, la intersecţia cu strada Maramureşului, din Cluj-Napoca, doi tineri bănuiţi de comiterea furtului din locuinţă", au declarat  reprezentanți ai IPJ Cluj.

Un băiat de 19 ani din comuna Baciu, împreună cu o minoră de 14 ani din Cluj-Napoca au reuşit să fure 1.000 de lei dintr-o casă de pe strada Doinei.


"Un tânăr de 19 ani, din comuna Baciu, împreună cu o minoră de 14 ani, din Cluj-Napoca, ar fi sustras 1.000 de lei, dintr-o locuinţă de pe strada Doinei. Aceştia ar fi profitat de faptul că uşa de acces în imobil nu era închisă sau asigurată, precum şi de faptul că partea vătămată nu era în imobil", au declarat polițiștii clujeni.

Tinerii riscă acum dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de "furt calificat".


"Faţă de cei doi tineri, poliţiştii efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de „furt calificat”, cercetările continuîndu-se în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciului, sub coordonarea procurorului de caz", au mai spus polițiștii.

Articol scris de Ana Racheleanu, studentă la Jurnalism, FSPAC-UBB, anul II

Ultimele Stiri
abonare newsletter