Actualitate

Clujul sălbatic. Un șofer nervos a lovit un bătrân în piața Mihai Viteazu

Un bătrân de 62 de ani a fost agresat marţi în jurul prânzului într-o staţie de autobuz din piaţa Mihai Viteazu de către un şofer recalcitrant. Şoferul ar fi intervenit după ce bătrânul ar fi purtat o discuţie mai aprinsă cu o șoferiță.

"Poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie au identificat un bărbat de 62 de ani, din Cluj-Napoca care a relatat organelor de poliţie faptul că, în jurul orei 12:50, aflându-se în piaţa Mihai Viteazu, conducătorul unui autoturism l-ar fi lovit cu pumnul în zona capului, fără vreun motiv anume", au declarat polițiștii de la IPJ Cluj.

Din primele verificări, se pare că bătrânul a fost atins cu mașina de o șoferiță în stația de autobuz și din această cauză purta o discuție mai aprinsă cu acesta.


"În timp ce se afla în staţia de autobuz, bărbatul ar fi fost acroşat uşor de o conducătoare auto, motiv pentru care a purtat o discuţie mai aprinsă cu aceasta. Între cei doi, ar fi intervenit un alt conducător auto, care ar fi coborât din autoturism şi l-ar fi  lovit pe bărbat. Poliţiştii au identificat persoana în cauză, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 54 de ani din Cluj-Napoca", au mai spus polițiștii.

Cei doi au fost conduşi la sediul Secţiei 1 Poliţie pentru lămurirea tuturor celor întâmplate şi luarea măsurilor ce se impun.


Bătrânul a depus o plângere pentru săvârşirea infracţiunii de ,,lovire sau alte violenţe”.

Articol scris de Ana Racheleanu, studentă la Jurnalism, FSPAC-UBB, anul II

Ultimele Stiri
abonare newsletter