Actualitate

O femeie din Dej A MURIT, lovită de un TIR, în timp ce traversa neregulamentar strada

O femeie și-a pierdut viața în această dimineață, în jurul orei 7:00, în urma unui accident de circulație petrecut pe strada 1 Mai din Dej. Femeie de 50 de a ani încercat să treacă neregulamentar strada și a fost lovită de un tir.

Potrivit Someșanul.ro, o femeie de aproximativ 50 de ani a fost lovită de un tir. În urma impactului violent, femeia și-a pierdut viața. O ambulanță s-a deplasat la fața locului, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața femeii.

”În jurul orei 7:00, o femeie s-a angajat neregulamntar în traversarea străzii 1 Mai din Dej. Aceasta a fost accidentată mortal de un autotren care cirucula dinspre Cluj-Napoca înspre Bistrița. Polițiștii clujeni continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate circumstanțele producerii accidentului”, a declarat Simona Vîrci, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.


De asemenea, polițiștii clujeni au mai afirmat că femeia se îndrepta spre stația de autobuz, moment în care a fost acroșată din spate cu partea laterală dreapta a autotrenului.

Conform unor martori, șoferul autotrenului ar fi avut viteză. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, însă rezultatul a fost negativ, relatează Someșeanu.ro care mai adaugă că șoferul șofeul tirului a intrat pe contrasens încercând să o evite pe femeie, care era oprită în dreptul unui microbuz care staționa pe marginea drumului, acroșat ușor un alt autoturism, care a fost proiectat într-o altă mașină, ambele parcate pe marginea șoselei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter