Actualitate

Cine este cea mai populară persoană de pe Facebook

Cea mai populară persoană de pe Facebook are 100 milioane de admiratori, acesta fiind un record în ceea ce priveşte numărul de admiratori de pe reţeaua de socializare.

Cântăreaţa Shakira este cea mai populară persoană de pe reţeaua de socializare Facebook, după ce artista a stabilit, vineri, un nou record în acest sens, pagina sa având peste 100 de milioane de admiratori.

Artista columbiană cu origini libaneze , în vârstă de 37 de ani, a afirmat că este "onorată" să fie cea mai populară persoană de pe reţeaua de socializare Facebook pentru că în acest fel ea poate comunica cu fanii din întreaga lume, informează contactmusic.com, citat de Mediafax.


Ea le-a mulţumit fanilordin întreaga lume după ce a primit "distincţia". "Sunt ononată pentru că am atins acest număr", a spus cântăreaţa într-o declaraţie de presă.

Mark Zuckerberg, creatorul reţelei de socializare Facebook, i-a transmis felicitări Shakirei pentru această realizare. "Felicitări", a scris acesta într-un comentariu publicat pe pagina cântăreţei, "ce reuşită nemaipomenită pentru o persoană extraordinară".

Ultimele Stiri
abonare newsletter