monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Accident grav în Floreşti cu patru răniţi şi două autoturisme avariate

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme a avut loc în Floreşti.

Foto arhiva

Ieri, la ora 15.14, pe DN1 E60, în Floreşti, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a două persoane, rănirea uşoară a altor două persoane şi avarierea a două autovehicule.

Un bărbat de 57 de ani, din Apahida, în timp ce conducea un autovehicul pe DN1 E60, dinspre judeţul Bihor, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcţiei de mers spre stânga şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus din direcţia opusă. Autoturismul care circula regulamentar dinspre Cluj-Napoca era condus de o femeie de 42 de ani, din Floreşti.


“Din accident a rezultat rănirea gravă a bărbatului de 57 de ani. Totodată, a fost rănită grav şi o pasageră de 28 de ani, din judeţul Satu Mare, aflată în autovehiculul care circula regulamentar. De asemenea, alte două persoane au fost rănite uşor, respectiv conducătoarea auto de 25 de ani, precum şi o altă femeie de 25 de ani, din judeţul Harghita, aflată în acelaşi autovehicul”, au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Pagubele materiale sunt în valoare de aproximativ 17.000 lei.


În cauză, poliţiştii continuă cercetările pentru a identifica toate circumstanţele în care s-a produs accidentul rutier.