Actualitate

Un bărbat din Cluj care a vrut să scape de închisoare, prins în Prahova

Poliţiştii din Prahova au prins un bărbat de 46 de ani din Cluj care se sustrăgea unei pedepse de opt ani de închisoare.

Un bărbat din Cluj care a vrut să scape de închisoare, prins în Prahova Un bărbat din Cluj care a vrut să scape de închisoare, prins în Prahova

Bărbatul din judeţul Cluj a fost condamnat la închisoare pentru lovituri cauzatoare de moarte. “Un bărbat, de 46 de ani, din judeţul Cluj, care se sustrăgea executării unei pedepse de opt ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de lovituri cauzatoare de moarte, a fost depistat de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul I.P.J. Prahova, la data de 11 iulie a.c.. Acesta a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Prahova”, au declarat reprezentanţii Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Poliţiştii structurilor de investigaţii criminale din întreaga ţară au depistat, în perioada 11 — 17 iulie, 58 de persoane urmărite, dintre care 40 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 11 aveau mandate de arestare preventivă, pe numele a trei erau emise mandate europene de arestare, iar o persoană evadase din locul de detenţie.

Ultimele Stiri
abonare newsletter