Actualitate

Fetiță de 10 ani, VIOLATĂ de concubinul mamei

Un bărbat de 48 de ani, din Cluj-Napoca, a fost reţinut 24 de ore de către poliţişti pentru violarea unei minore de 10 ani. Instanța a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile pentru viol în formă continuată.

La data de 7 iulie, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj a fost sesizat de mama unei minore, în calitate de reprezentant legal al acesteia, cu privire la faptul că minora a fost violată.

"Minora din judeţul Harghita, în perioada mai 2013 – mai 2014, ar fi fost supusă unor perversiuni sexuale de către concubinul mamei sale. Acesta ar fi profitat de scurtele perioade de timp în care minora a fost lăsată în grija sa, în locuinţa comună din Cluj-Napoca", au declarat reprezentanții IPJ Cluj.


Poliția a fost sesizată de către mama fetiței iar la data de 16 iulie bărbatul de 48 de ani a fost arestat preventiv. "La data de 16 iulie instanţa competentă a luat măsura arestării preventive pentru 30 de zile faţă de bărbatul de 48 de ani, din Cluj-Napoca, pentru comiterea infracţiunilor de viol şi viol în formă continuată", au mai precizat polițiștii.

Ultimele Stiri
abonare newsletter