Actualitate

French cancan şi deserturi franţuzeşti, de Ziua Naţională a Franţei, în Aeroportul "Henri Coandă"

Ziua Naţională a Franţei va fi sărbătorită luni, de la ora 12.00, în Aeroportul Internaţional "Henri Coandă", unde pasagerii vor fi întâmpinaţi cu deserturi franţuzeşti şi momente de dans şi muzică.

Evenimentul se va desfăşura în terminalul nou - plecări al Aeroportului Internaţional "Henri Coandă", fiind organizat de compania aeriană Air France şi Compania Naţională de Aeroporturi Bucureşti, potrivit unui comunicat de presă, remis Mediafax.

Manifestarea de Ziua Naţională a Franţei va începe cu o recepţie şi se va desfăşura pe durata întregii zile cu surprize pentru pasagerii aflaţi în aeroport în această zi.


French cancan, catering de tip french gourmet, deserturi franţuzeşti, un colţ de relaxare şi alte suprize pregătite de organizatori - toate acestea vor anima atmosfera în aeroport, pe ritmurile romantice ale muzicii franţuzeşti. Totodată, pe ecranul de proiecţie amplasat în zona de eveniment vor fi difuzate, pe parcursul întregii zile, filme şi imagini de aviaţie.

De asemenea, cu această ocazie, va fi organizată o expoziţie cu noile vizualuri incluse în campania de imagine "Air France - France is in the air". Vizualurile vor putea fi admirate de pasageri până pe 1 august.


Organizarea acestui eveniment nu va afecta traficul de pasageri. Pe parcursul zilei, aceştia vor primi vouchere de la Air France.

Ultimele Stiri
abonare newsletter