Actualitate

Primăria a deschis un restaurant în cartierul Grigorescu

Miercuri, conducerea Primăriei Cluj-Napoca a inaugurat restaurantul Hoia din cartierul Grigorescu, pe modelul restaurantului Memo 10.

Primarul Emil Boc a inaugurat, miercuri, restaurantul Hoia de pe strada Eremia Grigorescu, el fiind primul client al localului Primăriei Cluj-Napoca. Restaurantul se află pe locaţia fostei terase Hoia, din anii ’60, clădirea fiind remanejată cu fonduri din bugetul local. “În luna martie am început lucrările de reamenajare a acestui spaţiu care era complet degradat şi astăzi această nouă locaţie a Primăriei este deschisă pentru locuitorii din Grigorescu şi de ce nu pentru angajaţii Tetarom”, a declarat Boc.

Lucrările de reamenajare au costat aproximativ 600.000 lei, din care 250.000 lei au fost lucrările de modernizare şi 350.000 lei, lucrările de dotare.


Sala are o capacitate de aproximativ 50 de locuri. “Ne aşteptăm ca aproximativ 300 de persoane să servească masa la această cantină şi să fie în beneficiul clujenilor din această parte a oraşului”, a mai spus primarul.

Gelu Vişan, directorul Cantinei Primăriei Cluj-Napoca a precizat că pe viitor se va amenaja şi terasa, exact cum era în anii ’60. “Dorim să redăm farmecul de altă dată al acestei grădini care în anii ’60 se numea la fel, Hoia. Acum vom aduce multă vegetaţie şi vom reamenaja terasa cum era pe vremuri”, a menţionat Vişan.


Preţurile la restaurantul Hoia vor fi la fel ca la restaurantul Memo 10, pentru toate categoriile sociale, inclusiv pentru pensionari pentru care vor fi meniuri cu 8 lei, meniul zilei la 12,90 lei, meniu complet la 9.90 lei.

abonare newsletter