Actualitate

INCONȘTIENȚĂ sau PROSTIE? Un bărbat beat și fără permis de conducere a furat un taxi și a făcut accident

Un şofer de taxi din Dej a rămas fără autoturismul de serviciu după ce a parcat în faţa unei terase lăsând cheile în contact.

Sursa foto: dejeanul.ro Sursa foto: dejeanul.ro

Taximetristul a oprit mașina în fața localului pentru a o anunța pe clienta sa că a sosit. În acest timp, un bărbat de 28 de ani din Reteag s-a urcat la volanul autoturismului și a pornit înspre localitatea de domiciliu. A reușit doar să treacă podul Someșului și să mai meargă aproximativ 200 de metri, când a pierdut controlul asupra volanului, izbindu-se de câteva borduri, informează dejeanul.ro.

Cu toate că acesta s-a rănit ușor la cap, a ieșit din autoturism și a luat-o la fugă pe terenurile agricole de lângă Someș. După ce a obosit, s-a ascuns în baia unei alte benzinării, dar angajații au chemat poliția. Bărbatul de 28 de ani a fost dus la secția de poliție, unde i s-a solicitat să sufle în etilotest. Aparatul a indicat valoarea de 0.55 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind dus și la spital pentru recoltarea probelor biologice.


Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.
 

Ultimele Stiri
abonare newsletter