Actualitate

UPDATE - Tamponare în lanţ pe strada Observatorului. Şase maşini au fost implicate - FOTO

Un accident în care au fost implicate mai multe maşini a avut loc vineri, în jurul orei 13.00, în apropierea sensului giratoriu de pe Calea Turzii, în zona clădirii Sigma Center.

UPDATE ORA 14.45

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj, din primele verificări reiese că pe fondul nepăstrării distanţei de mers, s-a produs o coliziune în lanţ, în care au fost implicate şase autovehicule care se deplasau spre centru. Accidentul s-a soldat cu pagube materiale.

Accident cu şase maşini

Şase maşini au fost implicate într-un accident lângă sensul giratoriu de pe Calea Turzii, pe strada Observatorului. Potrivit primelor informaţii, este vorba despre un accident în lanţ în care sunt tamponate mai multe maşini.


La 15 minute de la producerea accidentului, la faţa locului se află două ambulanţe SMURD, o maşină de descarcerare şi un echipaj de Poliţie.

Circulaţia este îngreunată la această oră pe strada Observatorului.


Andrei Biriş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj a declarat că la faţa locului a fost trimisă o maşină cu echipament pentru prim ajutor. "O singură persoană a suferit răni uşoare. Accidentul nu este de mare amploare", a precizat Biriş.

Ultimele Stiri
abonare newsletter