Actualitate

29 de persoane arestate în Franţa după meciul Germania - Algeria

Poliţia franceză a arestat 29 de persoane, în noaptea de luni spre marţi, după înfrângerea Algeriei în faţa Germaniei, scor 1-2 după prelungiri, şi eliminarea africanilor din optimile de finală ale Cupei Mondiale, a anunţat purtătorul de cuvânt al ministerului de Interne.

parisbyfoot.com parisbyfoot.com

"Meciul Algeriei nu a dus la violenţe aşa cum se credea. Au fost 29 de arestări pe tot teritoriul Franţei, majoritatea pentru incendierea de vehicule şi pubele", a declarat purtătorul de cuvânt al ministerului de Interne.

Franţa a fost scena unor violenţe puternice, după ce naţionala Algeriei a remizat cu Rusia, scor 1-1, în ultima etapă a grupei H şi s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Mondiale.


Conform ultimelor sondaje, în Franţa trăiesc peste 700.000 de imigranţi algerieni şi peste un milion de descendenţi ai imigranţilor algerieni care sunt cetăţeni francezi.

Reprezentativa Germaniei s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Mondiale, în urma victoriei din meciul cu selecţionata Algeriei, scor 2-1, după prelungiri, luni, la Porto Alegre, în optimile competiţiei.


Pentru Germania au marcat Schurrle '92 şi Ozil '119, iar pentru Algeria a înscris Djabou '120+2.

Ultimele Stiri
abonare newsletter