Actualitate

Motociclist rănit grav după ce a intrat într-un autoturism

Un accident rutier grav a avut loc ieri după ce un motociclist a intrat într-un autoturism. Au fost avariate ambele autovehicule, iar motociclistul a fost grav rănit.

Ieri seară, la ora 19.57, pe drumul judeţean 107N, în comuna Valea Ierii, în afara localităţii, s-a produs un accident rutier, în urma căruia o persoană a fost rănită grav două autovehicule au fost avariate.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au declarat că din primele verificări reiese că un bărbat de 28 de ani, din comuna Valea Ierii, în timp ce conducea o motocicletă pe DJ 107N, dinspre comuna Băişoara, într-o curbă periculoasă la dreapta, nu a adaptat viteza la carosabilul acoperit cu pietriş, a derapat şi a acroşat un autoturism care circula din sens opus.


Autovehiculul care circula regulamentar era condus de un bărbat de 25 de ani, din  municipiul Cluj-Napoca.

În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorilor celor două autovehicule, a rezultat că bărbatul de 28 de ani se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a conducătorului motocicletei şi avarierea celor două autovehicule, valoarea pagubelor fiind de aproximativ 4.000 de lei.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a identifica circumstanţele exacte în care s-a produs accidentul rutier.

Ultimele Stiri
abonare newsletter