Actualitate

Scenă ca-n filmele polițiste: Un hoț a fost fugărit pe străzile din Cluj de un om al legii

Un poliţişt de la Secţia 2 Poliţie din Cluj, aflat în timpul liber, a urmărit un tânăr şi l-a prins după ce ar fi sustras lănţişorul de la gâtul unei femei. Tânărul a fost reţinut 24 de ore pentru furt.

„La data de 18 iunie, în jurul orelor 18:30, ofiţerul de poliţie aflat în  timpul liber pe strada Dâmboviţei, din Cluj-Napoca, a observat un tânăr de aproximativ 18-20 ani alergând pe stradă, iar la puţin timp a auzit o persoană de sex feminin strigând după ajutor, respectiv să prindă hoţul.
Poliţiştul a urmărit bărbatul, iar la intersecţia străzii Teleorman cu strada Ialomiţa a reuşit imobilizarea şi reţinerea acestuia până la sosirea forţelor de poliţie solicitate în sprijin", anunță IPJ Cluj.

Tânărul a fost fost identificat ca fiind un minor de 17 ani, din localitatea Vultureni, iar asupra sa a fost găsit un lănţişor din aur. Bijuteria ar fi fost smulsă de la gâtul unei tinere de 22 de ani din judeţul Sibiu. Tânărul de 17 ani a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt”, faptă prevăzută de Codul penal.


Prejudiciul, în valoare de aproximativ 300 lei, a fost recuperat de către poliţişti.

abonare newsletter