Actualitate

Tânăr de 24 de ani, reţinut după ce a spart o maşină de pe strada Maramureşului

La data de 17 iunie, poliţiştii clujeni au prins în flagrant un tânăr de 24 de ani care ar fi sustras bunuri dintr-un autovehicul parcat pe strada Maramureşului din Cluj-Napoca.

“În baza informaţiilor deţinute, poliţişti din cadrul I.P.J. Cluj, Secţia 1 Poliţie, au organizat o acţiune pe strada Maramureşului din Cluj-Napoca, în vederea depistării persoanelor care sustrag bunuri din autoturismele parcate în zona respectivă”, transmit reprezentanţii IPJ Cluj.

Astfel, poliţiştii au prins în flagrant un bărbat de 24 de ani, din Cluj-Napoca, care ar fi deschis un autovehicul prin spargerea geamului lateral dreapta- faţă.


Din interiorul autovehiculului parcat în curtea unei foste întreprinderi de pe strada Maramureşului, bărbatul a sustras un telefon mobil şi un aparat GPS.

Prejudiciul cauzat, în valoare de aproximativ 1.500 de lei, a fost recuperat în totalitate de către poliţişti şi predat părţii vătămate.


Faţă de bărbatul de 24 de ani s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, sub aspectul savârşirii infracţiunii de  „furt calificat”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter