Actualitate

ACCIDENT RUTIER pe strada Oașului: Un șofer a intrat cu mașina într-un CAPĂT DE POD din cauza VITEZEI

Un accident rutier grav s-a produs pe strada Oașului din Cluj-Napoca. Un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani, din Florești, a derapat din cauza vitezei excesive si a intrat cu mașina într-un stâlp de susținere al unui capăt de pod.

Conform Inspectoratului de Poliție Județeană (IPJ) Cluj, accidentul rutier a fost provocat de un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani, din Florești, care, din cauza vitezei excesive a lovit un stâlp de susținere al unui capăt de pod din apropiere.

”Conform primelor informații, accidentul a fost produs de un conducător auto în vârstă de aproximativ 30 de ani, din Florești, care circula pe strada Oașului dinspre Piața Gării. Șoferul nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, a derapat, a părăsit partea carosabilă a drumului și a lovit un stâlp de susținere al unui capăt de pod din apropiere. Conducătorul auto s-a lovit grav și a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgența (UPU) Cluj-Napoca”, a relatat pentru Monitorul de Cluj Simona Vîrci, purtător de cuvânt al IPJ Cluj.


Inspectaoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj a confirmat la rândul să că în accident a fost implicat un singur autoturism care s-a lovit de un stâlp, persoana din interiorul autovehiculului fiind grav rănită.

„Am fost anunțati de producerea unui accident pe strada Oașului. Este vorba despre o singură mașină care a intrat într-un stâlp. Inițial la fața locului s-a solicitat un singur echipaj al SMURD apoi a fost solicitată și o echipă de descarcerare pentru că persoana care se afla în mașină nu se putea mișca, acuzând dureri foarte mari la nivelul toracelui. Echipa de descarcerare a intrvenit pentru a scoate pe brațe, din mașină, persoana rănită, nefiind necesare manevre sau echipamente de tăiere a autovehiculului”, a declarat pentru Monitorul de Cluj Andrei Biriș, purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.


Potrivit ISU Cluj, la fața a intervenit detasamentul de pompieri din Cluj-Napoca, cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță a SMURD.

Ultimele Stiri
abonare newsletter