Actualitate

A lovit o minoră pe trecerea de pietoni şi a plecat de la locul accidentului că "se grăbea"

La data de 15 iunie, ora 19:48, pe strada Bistriţei din municipiul Dej, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea uşoară a unei minore de 15 ani, urmat de părăsirea locului faptei de către conducătoarea autoturismului.

O minoră de 15 de ani, din comuna Chiuieşti,  în timp ce traversa regulamentar strada prin loc marcat şi semnalizat corespunzător, a fost acroşată de un autoturism care se deplasa spre Cluj-Napoca.

Conform celor susţinute de persoana vătămată, conducătorul auto era o persoană de sex feminin. Aceasta ar fi coborât din autoturism, iar pe motiv că vătămările suferite de victimă nu sunt grave şi invocând faptul că se grăbea, a părăsit locul accidentului rutier.


În urma impactului, pietonul a fost rănit uşor şi a fost transportat la Centrul de Primiri Urgenţe Dej pentru acordarea îngrijirilor medicale necesare.

În urma activităţilor desfaşurate de către poliţişti a fost identificată conducătoarea autoturimului ca fiind o femeie de 25 de ani din judeţul Bistriţa-Năsăud.


 Faţă de acesta se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei sau procurorului care efectuează cercetarea locului faptei, de către conducătorul vehiculului”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter