Actualitate

Şoferii clujeni s-au “bătut” în alcoolemii cât mai mari. Poliţiştii au amuţit când au văzut etilotestele

Poliţiştii au reţinut 24 permise de conducere şi au aplicat 490 sancţiuni contravenţionale, dintre care 370 privind circulaţia pe drumurile publice. Zeci de şoferi s-au ales cu dosare penale după ce s-au urcat la volan morţi de beţi.

sursa foto impactingorj.com sursa foto impactingorj.com

La data de 13 iunie, ora 03:30, poliţişti rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, Secţia 2 Poliţie Rurală Apahida, au depistat un bărbat de 30 ani din municipiul Cluj-Napoca, judeţul Cluj, care conducea autoturismul pe DN1C-E576, prin comuna Apahida, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorului auto i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


La data de 14 iunie, ora 01:20, poliţişti rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, Poliţia municipiului Cluj-Napoca, au depistat un bărbat de 30 ani din municipiul Cluj-Napoca, judeţul Cluj, care conducea autoturismul pe strada Almaşului din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,97  mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul  auto a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcolemiei.


Câteva ore mai târziu, la ora 04:30, poliţişti rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, Poliţia municipiului Cluj-Napoca, au depistat un tânăr de 20 ani din municipiul Cluj-Napoca, judeţul Cluj, care conducea autoturismul pe strada Calea Turzii din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor efectuate a rezultat că tânărul nu avea dreptul de a conduce autovehicule, permisul acestuia fiind anulat.


Conducătorului auto i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

La data de 15 iunie, ora 02:12, poliţişti rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, Serviciul Rutier, au depistat un bărbat de 34 ani din Huedin, judeţul Cluj care conducea autoturismul la intersectia DJ 107 N cu DJ 107 P, pe raza comunei Gilău, judeţul Cluj, în timp ce se  afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Conducătorului auto i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Toţi şoferii sunt cercetaţi sub aspectul savârşirii infracţiunii de “conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a unor substanţe”.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter