Actualitate

DRAMA unei FAMILII cu 9 copii din Cluj: un INCENDIU le-a distrus complet locuinţa VIDEO

O familie cu nouă copii, din localitatea Guga, judeţul Cluj, a rămas azi-noapte fără un acoperiş deasupra capului după ce casa i-a fost distrusă de un incendiu violent. Pompierii s-au chinuit mai bine de trei ore să stingă flăcările, dar din locuinţa oamenilor nu a mai rămas nimic.

Flăcările au fost observate chiar de proprietar, puţin după miezul nopţii. Omul a fost trezit din somn de un zgomot puternic produs de acoperişul care era mistuit deja de foc. Şi-a scos în grabă din casă cei nouă copii, cu vârste cuprinse între doi şi 15 ani, apoi şi-a sunat părinţii să le ceară ajutorul. Abia după aceea a sunat şi la 112, scrie dejeanul.ro.

Din cauza drumului accidentat, doar una dintre maşinile pompierilor a reuşit să ajungă până la casa în flăcări. A doua a rămas blocată la câteva zeci de metri distanţă.


După mai bine de trei ore de luptă cu flacările, incendiul a fost lichidat, dar din locuinţa familiei cu nouă copii nu a mai rămas nimic.

Deocamdată nu se cunosc cauzele exacte ale izbucnirii incendiului, dar se presupune că de vină ar fi coşul de fum al unui cuptor de copt pâine, folosit ieri. Proprietarul a declarat că asigurarea locuinţei a expirat în urmă cu doar câteva zile şi nu a apucat să o reînnoiască. Până când vor reuşi să îşi reconstruiască locuinţa, cu sprijinul rudelor, al oamenilor din sat dar şi a altor oameni de bine care vor dori să îi ajute, cei nouă copii vor locui la bunici.

Ultimele Stiri
abonare newsletter