monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Scandal între două familii în Floreşti. Mai multe persoane şi-au împărţit pumni sub ochii vecinilor

Doi bărbaţi care au provocat un scandal pe strada Colonia Nouă din comuna Floreşti, judeţul Cluj au fost reţinuţi pentru 24 ore de poliţiştii clujeni pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

foto arhiva sursa foto adevarul.ro

La data de 8 iunie, în jurul orei 17:45, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj a fost sesizat prin 112, cu privire la faptul că în localitatea Floresti, zona străzii Colonia Nouă, judeţul Cluj, are loc un scandal, mai multe persoane suferind leziuni corporale. 

Poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti care au intervenit la locul indicat au identificat persoanele  ce au iniţiat scandalul, respectiv un bărbat de 35 ani şi un bărbat de 58 ani, ambii din comuna Floreşti, judeţul Cluj.


Cu ocazia verificărilor a rezultat că, în urma unor neînţelegeri între membrii a două familii, aceştia au intrat în conflict, ajungând să se lovească reciproc.

Au fost acordate îngrijiri medicale persoanelor ce au suferit leziuni, iar un bărbat de 38 ani şi o femeie de 34 ani au fost transportaţi la UPU1 Cluj-Napoca pentru îngrijiri şi investigaţii, fără a se impune internarea acestora.


Victimele au fost examinate de către medicul legist, care a concluzionat că viaţa acestora nu a fost pusă în pericol, iar pentru vindecarea leziunilor suferite sunt necesare maxim 8-10 zile de îngrijiri medicale.

“În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice, cei doi bărbaţi în vârstă de 35 ani, respectiv de 58 ani din comuna Floreşti, judeţul Cluj fiind reţinuţi pentru 24  de ore”, au precizat reprezentanţii IPJ Cluj.