Actualitate

S-a ELECTROCUTAT la locul de muncă. Bărbatul a suferit ARSURI de gradul II, III şi IV

Un agent de pază din Cluj-Napoca se zbate între viaţă şi moarte după ce s-a electrocutat în timp ce efectua o acţiune de patrulare în incinta unei societăţi comerciale. Bărbatul a fost transportat cu elicopterul SMURD la o clinica de specialitate din Bucureşti.

Accidentul de muncă a avut loc sâmbătă după-amiază în jurul orei 18.00. Conform reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj, "un bărbat de 57 ani din municipiul Cluj-Napoca, judeţul Cluj, aflat în timpul programului de lucru în calitate de agent de pază la o societate comercială din localitate, în timp ce patrula pe sectorul de responsabilitate a pătruns în încăperea unde se aflau celulele electrice de alimentare cu curent electric de înaltă tensiune, unde s-a electrocutat".

Bărbatul a fost scoas din locul producerii accidentului de un coleg de serviciu, care a solicitat sprijin prin apelul de urgență 112.


În cel mai scurt timp la faţa locului a ajuns un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Cluj, care a transportat victima la UPU 1 în vederea acordării îngrijirilor medicale, dar şi poliţiştii clujeni. 

În urma investigațiilor medicale efectuate la UPU 1 victima a fost diagnosticată cu arsură termică, gradul 2, 3 și 4. Pacientul a fost transportat cu elicopterul la București pentru acordare îngrijiri medicale de specialitate. 

Etichete: medici 112 electrocutat
abonare newsletter