Actualitate

Tânărul RUPT DE BEAT care A UCIS UN OM PE TROTUAR a fost ARESTAT PREVENTIV

Tânărul implicat în accidentul de circulaţie de pe strada Dragalina intersecţie cu strada Horea din Cluj-Napoca, produs în 4 iunie a fost reţinut pentru 24 de ore în cursul zilei de ieri de către poliţişti, astăzi fiind emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele acestuia.

La data de 4 iunie, în jurul orei 05:45, la intersecţia străzilor General Dragalina şi Horea din municipiul Cluj-Napoca, s-a produs un accident grav de circulaţie.

Un bărbat de 26 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe strada General Dragalina din municipiu, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a părăsit partea carosabilă, accidentând grav un bărbat de 62 de ani care se afla pe trotuar.


Conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fiind însă depistat de către poliţişti şi testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentraţie de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul şi luarea masurilor ce se impun.

abonare newsletter