Actualitate

Minore DISPĂRUTE de la domiciliu

O minoră de 13 ani, din Turda, a plecat de mai bine de o săptămână de acasă, iar de atunci nu s-a mai întors. Poliţiştii încearcă să-i dea de urmă.

O minoră de 13 ani din municipiul Turda, judeţul Cluj, a dispărut de la reşedinţă. Tânăra a plecat şi nu s-a întors până în prezent. Dacă o vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa imediat Poliţia!

"La data de 21 mai, poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că MARCELA VARGA, de 13 ani, a plecat voluntar de la reşedinţa din localitatea Turda şi nu s-a mai întors", transmit reprezentanţi IPJ Cluj.


SEMNALMENTE: înălţime 1,53 m; greutate 50 kg; părul negru, lung (până în zona umerilor); ochi negri; ten închis; fața ovală. Semne Particulare: tatuaj cu litera A pe brațul stâng.

ÎMBRĂCĂMINTE -la data plecării, minora purta o cămașă albă, o pereche de pantaloni albaştri, o cravată roșie şi încălţăminte crem. Aceasta avea  asupra sa o geantă albastră.


Altă minoră, dispărută

O ată minoră, de 17 ani din comuna Băişoara, judeţul Cluj, a dispărut de la domiciliu.

"La data de 26 mai, poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că NARCISA CAMELIA ROSTAŞ, de 17 ani, a plecat voluntar de la domiciliul din localitatea Săcel, comuna Băişoara şi nu s-a mai întors", mai transmit reprezentanţii IPJ Cluj.


SEMNALMENTE: înălţime 1,60 m; greutate 45 kg; constituţie fizică astenică; faţă ovală; ochi caprui; nas drept; buze medii; ten masliniu; păr negru; mers normal.

ÎMBRĂCĂMINTE - la data plecării, minora purta colanţi de culoare neagră, un tricou maro, cu glugă şi ghete scurte de culoare neagră.


Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Etichete: 112 ipj cluj
Ultimele Stiri
abonare newsletter