Actualitate

Subofiţer găsit MORT, împuşcat ÎN CAP, la unitatea militară din Turda

Un subofiţer de 44 de ani, de la unitatea de tancuri din Turda, a fost găsit mort în cursul dimineţii de ieri, la ieşirea din schimb. Conducerea unității militare confirmă incidentul. Subofiţerul s-a împuşcat cu arma din dotare.

sursa foto: turdanews.ro sursa foto: turdanews.ro

Purtătorul de cuvânt al Diviziei Infaterie 4 Gemina, maior. Crișan Dan a declarat pentru TurdaNews că este vorba despre plutonier adjutant Cojocaru Constantin, în vârstă de 44 de ani, căsătorit, fără copii.

„Victima a fost găsită decedată prin împușcare la biroul său, cazul a fost predat Parchetului Militar, nu vă putem oferi mai multe amănunte” explică Crișan.


Angajații unității de tancuri de la Turda se arată șocați de gestul colegului lor, despre care au o părere foarte bună, nimeni nu poate explica ce s-a întâmplat și care a fost cauza care stă la baza producerii tragediei.

Se pare că acesta, înainte să predea armanentul din dotare, s-a îndreptat spre vestiar şi acolo şi-ar fi pus capăt zilelor. De-a lungul carierei militare, turdeanul a îndeplinit cu brio misiunile desfăşurate în teatrele de operaţie din Bosnia şi Kosovo.

Ultimele Stiri
abonare newsletter