Actualitate

PSD Cluj acuză PDL că trimite, în ziua votului, SMS-uri electorale, semnate de Emil Boc

Reprezentanții PDL Cluj trimit SMS-uri electorale prin care îi îndeamnă pe alegători să îl voteze pe Daniel Buda, candidatul democrat liberal la europarlamentare, susțin membrii PSD Cluj.

 PSD Cluj acuză PDL că trimite SMS-uri electorale în ziua votului PSD Cluj acuză PDL că trimite SMS-uri electorale în ziua votului

PSD Cluj a depus o sesizare la Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Cluj prin care îi reclamă pe membrii PDL Cluj că trimit oamenilor SMS-uri prin care îi îndeamnă să voteze la europarlamentare cu liderul filialei judeţe, Daniel Buda. „Am fost sesizaţi de PSD Cluj cu privire la faptul că se trimit de către PDL SMS-uri cetăţenilor. Sesizarea va fi analizată”, a declarat purtătorul de cuvânt al BEJ Cluj, Dan Tegzeşiu.

Potrivit Mediafax, reprezentanţii PSD Cluj au afirmat că SMS-ul trimis avea mesajul: „Vă mulţumim pentru încrederea acordată. Astăzi votaţi Daniel Buda”, acesta fiind semnat „Emil Boc - PDL”.


În judeţul Cluj s-au amenajat 653 de secţii de votare, dintre care 181 sunt în reşedinţa de judeţ. Pe listele de vot sunt trecuţi 599.262 de clujeni cu drept de vot. Cei mai mulţi votanţi sunt din oraşul Cluj-Napoca (272.467 de persoane), iar în mediul rural, în comunele Floreşti (17.800 de persoane) şi Gilău (6.656 de persoane). Cel mai mic număr de votanţi din judeţul Cluj îl găsim în comuna Ploşcoş, 594 de oameni.

Ultimele Stiri
abonare newsletter