Actualitate

Restricţii de circulaţie pe strada Oaşului, timp de trei luni

Din cauza lucrărilor de modernizare a podului peste pârâul Chinteni, au fost impuse restricţii de circulaţie pe strada Oaşului.

Lucrările de modernizare a podului care vor dura trei luni se vor efectua în prima etapă în aval, iar circulaţia generală se va desfăşura pe linia de tramvai. Pentru pietonii de pe trotuarul din avalul podului pe care se va interzice accesul se va înfiinţa o trecere de pietoni provizorie pe strada Oaşului la intersecţie cu strada Cosminului.

“Lucrările vor fi semnalizate cu indicatoare rutiere, iar trecerea de pietoni provizorie se va marca cu vopsea galbenă şi se vor amplasa indicatoarele rutiere aferente”, au declarat reprezentanţii Biroului Mass-Media din cadrul Primăriei Cluj-Napoca. Aceştia le-au cerut locuitorilor din zonă să respecte reglementările noi. “Facem un apel cetăţenilor care locuiesc sau care au drum în zonă ca în cele 3 luni cât vor dura lucrările să dea dovadă de înţelegere şi să se conformeze noilor reglementări de circulaţie”, au mai spus reprezentanţii Primăriei.


Modernizarea podului de pe strada Oaşului de peste pârâul Chinteni face parte din proiectul "Modernizarea tramei stradale de acces la zona industriala în Municipiul Cluj-Napoca" şi vor avea o durată de aproximativ 3 luni.

Ultimele Stiri
abonare newsletter