Actualitate

31 de COPII au ARS DE VII într-un autocar, în urma unui accident din Columbia

Treizeci şi unu de copii au ars de vii, duminică, în nordul Columbiei, după ce autocarul la bordul căruia se aflau a luat foc, a anunţat filiala locală a Crucii Roşii.

Alte 25 de persoane care se aflau în autocar, inclusiv un adult, au fost rănite şi au suferit arsuri grave în incendiu, lângă oraşul Fundacion, în departamentul Magdalena, a precizat aceeaşi sursă.

"Răniţii prezintă arsuri de gradul doi sau trei, iar mulţi se află într-o stare critică", în spitale din regiune, potrivit Crucii Roşii.


Un prim bilanţ anunţa 20 de victime. "Este vorba despre membri ai Bisericii Pentacostale", a anunţat preşedintele columbian Juan Manuel Santos într-o reuniune electorală, la Bogota.

Vehiculul, care transporta copii cu vârste cuprinse între unul şi opt ani, "a explodat către prânz în regiunea Fundacion, iar după aceea a fost distrus în întregime de un incendiu", a declarat un reprezentant al poliţiei locale.


Operaţiunile de salvare au continuat duminică, pentru recuperarea corpurilor calcinate ale copiilor, care reveneau de la o ceremonie religioasă.

Puţine informaţii au reuşit să apară despre circumstanţele şi cauzele accidentului.


Şoferul autobuzului, care a dispărut de la locul dramei, ar fi fost văzut cu un bidon de benzină cu puţin timp înainte de dramă. Iniţial poliţia a anunţat că a fost vorba despre o problemă mecanică.

Ultimele Stiri
abonare newsletter