Actualitate

Bătrână tâlhărită în plină stradă la Cluj-Napoca. Vezi cum acţionează tâlharii

Poliţiştii efectuează investigaţii pentru identificarea şi cercetarea unui bărbat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,tâlhărie”.

sursa foto: iasiciteste.ro sursa foto: iasiciteste.ro

La data de 13 mai, o femeie de 75 ani din Cluj-Napoca, a sesizat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj, Poliţia municipiului Cluj-Napoca, cu privire la faptul că a fost victima unei infracţiuni de tâlhărie.

La data de 13 mai, în jurul orei 16:00, în timp ce se deplasa pe strada Mehedinţi din Cluj-Napoca, ar fi fost deposedată de un bărbat, prin violenţă, de lanţul pe care îl purta la gât, fiindu-i provocate leziuni la nivelul gâtului prin smulgerea acestuia.


Prejudiciul cauzat este de aproximativ 4.000 de lei.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru identificarea persoanei implicate şi tragerea acestuia la răspundere penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,tâlhărie”.


Potrivit IPJ Cluj, în perioada de tranziţie dintre primăvară şi vară, în cursului anului 2013, au fost înregistrate fapte de tâlhărie prin smulgerea lănţişorului de la gât.

“Cele mai frecvente victime ale acestui gen de fapte sunt femeile a căror ţinuta lejeră de vară le permite expunerea bijuteriilor, suscitând interesul tâlharilor şi facilitând smulgerea acestora. De regulă, suspecţii acţionează rapid, venind în fugă din spatele victimei sau apropiindu-se din sens opus, pierzându-se ulterior în mulţime sau dispărând pe străduţe lăturalnice, înainte ca victima să poată reacţiona. În cazul faptelor comise în mijloacele de transport, suspecţii acţionează în staţii, când uşile se închid, victima rămânând blocată înăuntru, un factor favorizant fiind aglomeraţia la urcarea şi coborârea din acestea”, precizează IPJ Cluj.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter