Actualitate

Piaţa Mihai Viteazu: Accident după ce a trecut pe roşu. O femeie, GRAV rănită

Un GRAV accident se circulaţie a avut loc aseară la intersecţia străzilor Gheorghe Bariţiu cu Piaţa Mihai Viteazu. O femeie se află la spital.

O femeie de 75 de ani se află în stare GRAVĂ la spital după ce aseară a fost implicată într-un accident rutier. Ea se afla într-un autoturism a căruit şofer, se pare, că a trecut pe culoarea roşie a semaforului şi s-a colizionat cu un alt autoturism.

"În fapt, un bărbat de 53 de ani din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe strada Gheorghe Bariţiu, la intersecţie cu Piaţa Mihai Viteazu, ar fi pătruns pe culoarea roşie a semaforului electric, intrând în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar prin Piaţa Mihai Viteazu, dinspre strada Traian.Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a unei femei de 75 de ani din Cluj-Napoca, pasageră în primul autoturism şi avarierea a două autoturisme", transmit reprezentanţii IPJ Cluj.


Valoarea pagubelor materiale este de aproximativ 9.000 lei.Poliţiştii efectuează verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul şi luarea măsurilor ce se impun.

Etichete: politie ranit
abonare newsletter