monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Şapte blocuri vor fi reabilitate cu fonduri europene

Primarul Emil Boc a semnat, miercuri, ordinul de începere a lucrărilor de reabilitare termică, cu fonduri europene, a şapte blocuri (200 apartamente).

Şapte blocuri vor fi reabilitate cu fonduri europene

Lucrările vor începe la imobilele situate la următoarele adrese: str. Muncitorilor, nr. 22, bl. M9, str. Observatorului nr. 142, bl. VII B, B-dul N. Titulescu, nr. 145, bl. III, J.J. Rouseau nr. 5, bl. S2, Aleea Padin, nr. 30, bl. CV, str. Plopilor, nr. 28, bl. O3, str. Bucureşti, nr. 80, bl. A2. „Pentru aceste blocuri a fost finalizată licitaţia, am scăpat de orice contestaţii. Chiar ieri am primit de la CNSC (Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor – n.red.) o soluţie favorabilă, ceea ce ne-a permis să semnez ordinul de începere a lucrărilor”, a declarat Boc.

Durata de execuţie a lucrărilor este de cinci luni, iar valoarea totală a lucrărilor pentru cele şapte blocuri se ridică la suma de 3.832.079,15 lei.


Pe lângă aceste şapte blocuri, pentru alte 13 blocuri (451 apartamente) sunt în curs de finalizare licitaţiile de execuţie, iar pentru alte 16 blocuri (680 apartamente) urmează să se demareze procedurile de achiziţii.