Actualitate

Un elicopter militar a survolat centrul Clujului în cadrul unui exercițiu al jandarmeriei - FOTO

Un elicopter militar a survolat, în urmă cu câteva minute, centrul Clujului în cadrul unui exercițiu al jandarmeriei.

Elicopterele au zburat deasupra Pieței Lucian Blaga, iar la un moment dat unul dintre ele s-a oprit, timp de câteva minute, deasupra Casei de Cultură a Studenților, timp în care mai mulți jandarmi au coborât pe acoperișul clădirii, în cadrul unui exercițiu militar.

Reprezentanții Biroului Mass-Media din cadrul Primăriei Cluj-Napoca au declarat că este vorba despre un exercițiu pe care îl fac jandarmii clujeni în cadrul unui eveniment care va avea loc mâine.


Potrivit Jandrameriei clujene, survolarea elicopterului face parte dintr-un antrenament al jandarmeriei pentru manifestrăile ce vor avea loc marți, cu ocazia aniversării a 95 de ani de la înființarea acestei instituții în Cluj-Napoca.

”Ceea cea ați văzut azi este un antrenament al jandarmeriei clujene pentru manifestărilor pe care le vor organiza mâine, la Casa de Cultură a Studenților și în Piața Lucian Blaga, cu ocazia împlinirii a 95 de ani de la înființarea Secției Mobile de Jandarmi din Cluj-Napoca. Mâine vor avea loc o serie de exerciții și demonstrații, realizate de Secția Mobilă de Jandarmi și ISU Cluj în colaborare cu unitățile spreciale ale aviației din Cluj-Napoca din cadrul MAI, cei care ne vor împrumuta elicopterul”, a declarat pentru Monitorul de Cluj Mariana Barbu, purtătorul de cuvânt al jandarmeriei clujene.


Evenimentul va începe la ora 10.30 și va cuprinde, pe lângă exercițiile jandarmilor și un concert folcloric dar și alte evenimente.

abonare newsletter