Actualitate

MAȘINĂ răsturnată în urma COLIZIUNII cu un TIR, în Tureni

O mașină s-a răsturnat în localitatea Tureni, după ce a fost lovită de un tir care circula regulementar. În urma accidentului două persoane au fost rănite.

Potrivit primelor informații oferite de ISU Cluj, accidentul s-a produs în jurul orei 12.20 iar la fața locului se intervine cu o autospecială de descarcerare.

În urma coliziuni dintre cele două vehicule, a fost avariată o conductă de gaze și au fost rănite două persoane care au fost transportate la spitalul Municipal Turda, transmite IPJ Cluj.


”Accidentul a avut loc pe DN1 E60, pe raza localității Tureni. Este vorba despre șoferul unui autoturism care nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers fiind acoșat de un autotren care circula regulamentar în același sens. În urma impactului mașina a fost proiectată în afara părți carosabile lovind o conductă de gaze. Accidentul s-a soldat cu rănirea a două persoane care au fost transportate la spitalul Municipal Turda pentru a li se acorda îngrijiri medicale”, a declarat pentru Monitorul de Cluj, Simona Vîrci, inspector de poliție în cadrul IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter