Actualitate

Dej: Persoane blocate într-un CHIOŞC de ziare. Vezi din ce cauză

Scene parcă desprinse dintr-o comedie: două persoane au rămas blocate timp de două ore într-un chioşc de ziare din apropierea spitalului din Dej. Ei au cerut ajutorul pompierilor pentru a putea fi salvaţi.

În chioşcul de ziare se afla proprietarul acestuia împreună cu o femeie în vârstă. Un şofer care a vizitat pe cineva la spital, şi-a parcat autoturismul exact în dreptul uşii chioşcului de difuzare a presei, uşă care se deschide în exterior. Persoanele aflate în chioşc au rămas blocate, fiindu-le imposibil să deschidă uşa. Au aşteptat timp de aproape două ore, sperând că şoferul se va întoarce la autoturism, dar cum acest lucru nu s-a întâmplat, au sunat la 112, scriu cei de la dejeanul.ro.

La scurt timp ce a fost făcut apelul, pompierii au ajuns la faţa locului. În timp ce se pregăteau să spargă geamul chişcului, pentru a-i elibera pe cei doi, a apărut şoferul autoturismului a cărui maşină era parcată neregulamentar. Acesta a fost sanţionat de poliţişti pentru parcare neregulamentară.


 

Etichete: sofer 112 pompieri dej
abonare newsletter