Actualitate

George Copos a plâns la Tribunal

George Copos a plâns, joi, la începutul şedinţei de judecată din dosarul Loteria I, de la Tribunalul Bucureşti, situaţia fiind sesizată şi de preşedintele completului, care a întrebat ce se întâmplă, niciunul dintre avocaţii omului de afaceri neputând să dea explicaţii.

George Copos a fost adus joi de la Penitenciarul Rahova la Tribunalul Bucureşti, unde se judecă dosarul în care este acuzat de evaziune fiscală de peste un milion de euro, cu ocazia vânzării unor spaţii ale firmei Ana Electronic către Compania Loteria Română.

În momentul în care a fost dus în sală, cu cătuşe la mâini, Copos a discutat câteva minute cu avocaţii săi şi imediat după începerea şedinţei de judecată, când s-a aşezat pe banca din boxa acuzaţilor, a început să plângă.


Situaţia a fost sesizată de preşedintele completului, care a întrebat ce se întâmplă, însă niciunul dintre apărătorii lui Copos nu a putut oferi o explicaţie.

În dosarul Loteria I, joi ar fi trebuit să fie ultimul termen de judecată. Completul de judecată a intrat însă în deliberări, pentru a stabili dacă va amâna dezbaterile finale, după ce avocaţii inculpaţilor au înaintat mai multe cereri în acest sens. Apărătorii inculpaţilor au spus că dezbaterile ar trebui amânate până când Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie se va pronunţa în cazul sesizării privind modul de aplicare a legii penale mai favorabile, precizând că o soluţie în acest sens este aşteptată în 2 iunie.


George Copos este încarcerat la Penitenciarul Rahova, unde execută pedeapsa de trei ani şi opt luni de închisoare primită în dosarul transferurilor de jucători.

În dosarul Loteria I, George Copos a fost condamnat, în 29 ianuarie, de Judecătoria Sectorului 2, la patru ani de închisoare cu executare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter