Actualitate

VIDEO - 83 de kg de prăjituri și fursecuri, confiscate de polițiștii clujeni

Peste 83 de kilograme de fursecuri și prăjituri, în valoare de aproximativ 3.000 de lei, au fost confiscate de poliţiştii clujeni în urma unor controale în trafic. Reprezentantul societăţii care transporta marfa a fost amendat cu 20.000 de lei.

”La data de 17 aprilie pe strada Victor Babeş din Cluj-Napoca, poliţiştii din cadrul  Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, Biroul pentru Centrul Universitar, au oprit în trafic, pentru control, o autospecială aparţinând unei societăţi comerciale cu sediul în judeţul Hunedoara, care transporta produse de patiserie. În urma verificării documentelor de însoţire a mărfii, s-au constatat neconcordanţe între cantitatea transportată şi cea înscrisă în documente.

Reprezentantul societăţii în cauză a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 20.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite”, transmit reprezentanții IPJ Cluj.


Poliţiştii clujeni au confiscate cele 83 de kg de prăjituri şi fursecuri, în valoare de aproximativ 3.000 de lei.

Activităţile au fost desfăşurate împreună cu inspectori din cadrul Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Cluj.

abonare newsletter