Actualitate

Hoţii de lemne nu se lasă. Material lemnos, în valoare de 20.000 de lei, confiscat de poliţişti

Aproximativ 55 m.c. de material lemnos, în valoare de circa 15.000 de lei, au fost confiscaţi de poliţiştii de investigare a fraudelor din Cluj. De asemenea, a fost aplicată o sancţiune contravenţională de 2.000 de lei.

La data de 16 aprilie, poliţiştii Serviciului Judeţean de Investigare a Fraudelor – I.P.J. Cluj au efectuat un control de specialitate la o persoană fizică din comuna Măguri-Răcătău, care efectuează activităţi de achiziţionare şi comercializare a materialului lemnos.

În urma verificărilor, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul, deşi nu era autorizat să comercializeze material lemnos, a expus spre vânzare, pe un teren viran din Cluj-Napoca, aproximativ 55 m.c. de material lemnos, fără a deţine documente de provenienţă, în condiţiile legii.


Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 2.000 de lei.

De asemenea, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării materialul lemnos, în valoare de aproximativ 15.000 de lei.


Activităţile au fost desfăşurate împreună cu lucrători din cadrul Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic şi Vânătoare Cluj-Napoca.

De asemenea, material lemnos în valoare de aproximativ 4.000 de lei, a fost confiscat de către poliţiştii din cadrul I.P.J. Cluj, Biroul Rutier Cluj-Napoca, în urma unui control în trafic.


La data de 17 aprilie, ora 11:00, pe strada Maramureșului din municipiul Cluj-Napoca, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Cluj-Napoca au depistat un bărbat de 64 de ani, din municipiu, care transporta cu o autoutilitară material lemnos.

În urma verificării documentelor de însoţire a materialului lemnos transportat, s-a constatat faptul că există neconcordanţe între cantitatea transportată şi datele înscrise în avizul de însoțire.


Poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale a conducătorului auto, iar 6,5 m.c. material lemnos, în valoare de aproximativ 4.000 de lei, au fost ridicaţi în vederea confiscării.

Ultimele Stiri
abonare newsletter