monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Magazinele din Cluj-Napoca, controlate la sânge. Ce au descoperit autorităţile!

În perioada premergătoare Sfintelor Sărbători ale Paştelui Ortodox şi Catolic, poliţiştii, împreună cu inspectori de la DSV şi OPC Cluj au desfăşurat mai multe acţiuni de verificare a comercializării produselor care se vând cu preponderenţă în această perioadă.

Sursă foto: sites.google.com

Peste 150 de kilograme de produse lactate, în valoare de 4.000 de lei, au fost depistate în trafic de poliţiştii clujeni. De asemenea, a fost aplicată o sancţiune contravenţională de 5.000 de lei.

La data de 16 aprilie, pe strada B.P.Haşdeu din Cluj-Napoca, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au oprit în trafic, pentru control, o autospecială care transporta produse lactate.


În urma verificării documentelor de însoţire a mărfii, s-au constatat neconcordanţe între cantitatea transportata şi cea înscrisă în documente.

Activităţile au fost desfăşurate împreună cu inspectori din cadrul Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Cluj.


În urma verificărilor, conducătorul autoutilitarei, un bărbat de 23 de ani din Cluj-Napoca, a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 5.000 de lei.

De asemenea, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării 150 de kilograme de produse obţinute prin prelucrarea laptelui (smântână, caşcaval,unt, brânză) şi 22 de litri de lapte.