Actualitate

VIDEO - O clujeancă zgârie maşinile de pe trotuare. Ce pedeapsă riscă femeia

Un clujean a filmat o femeie care zgârie cu cheia mai multe maşini parcate pe trotuare. Cel mai probabil, femeia a fost deranjată de faptul că trotuarele erau ocupate de autoturisme.

foto captura video foto captura video

Un clujean a postat pe o reţea de socializare un filmuleţ în care a filmat-o pe o femeie care zgâria maşinile parcate pe trotuare. Fără să ştie că este filmată, femeia şi-a continuat treaba în cazul a nu mai puţin de cinci maşini.

Scena s-a petrecut pe strada Gorunului în data de 10 aprilie. Când a fost întrebată cum îşi justifică fapta, femeia a răspuns pur şi simplu: “Nu”. Ea i-a mai spus celui care a filmat-o pe parcursul a 200 de metri: “Vă rog frumos. Ştiţi că există nişte drepturi ale oamenilor?”.


Femeia care a zgâriat maşinile ar putea fi cercetată pentru distrugere, faptă prevăzută în Codul Penal. Ea va răspunde pentru faptele sale doar dacă proprietarii maşinilor avariate vor depune plângere la poliţie. "Codul penal prevede punerea în mișcare a infracțiunii de distrugere la plângerea prealabilă a persoanei vătămate", a declarat pentru Monitorul de Cluj subinspectorul de poliție Simona Vîrci, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Video-ul poate fi văzut AICI!

Ultimele Stiri
abonare newsletter