Actualitate

Hoţii fură nestingheriţi toate pădurile din Cluj

Pădurile din judeţul Cluj sunt defrişate încet, dar sigur, iar amenzile şi controalele autorităţilor nu îi sperie pe cei care taie lemn ilegal.

600 metri cubi de lemn, în valoare de 170.000 lei, au fost confiscaţi, ieri, de poliţiştii clujeni de la o frimă de prelucrare a lemnului cu puncte de lucru în Someşu Rece şi Cluj-Napoca. Administratorul firmei a fost amendat cu 4.500 lei.

Neregulile au fost descoprite în urma unui control realizat ieri de poliţiştii Serviciului Judeţean de Investigare a Fraudelor, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj cu privire la activitatea societăţii comerciale respective, cu obiect de activitate achiziţia, prelucrarea şi comercializarea materialului lemnos, având puncte de lucru în Someşu Rece şi Cluj-Napoca. Activităţile au fost desfăşurate împreună cu inspectori din cadrul Inspectoratul Teritorial de Regim Silvic şi de Vânătoare Cluj-Napoca.


În urma controlului, s-au constatat ilegalităţi cu privire la modul în care s-au derulat activităţile de achiziţionare, prelucrare şi comercializare a materialului lemnos.

Ultimele Stiri
abonare newsletter