Actualitate

Piaţa Gării: A dat cu spatele şi a rănit GRAV un bărbat

Un bărbat de 71 de ani se află în stare gravă la spital după ce sâmbătă seara a fost rănit în timp ce traversa strada regulamentar. Şoferul a dat cu spatele şi nu l-a văzut pe bărbat.

Accidentul s-a produs aseară, în jurul orei 20.00, pe strada Piaţa Gării din Cluj-Napoca.

"În fapt, un bărbat de 53 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe strada menţionată, a efectuat o manevră de mers înapoi, fără a se asigura corespunzător, acroşând un bărbat de 71 de ani, care, în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni semnalizată corespunzător. Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a pietonului, care a fost transportat la  UPU 1 Cluj-Napoca pentru acordarea îngrijirilor medicale", au transmis reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj.


Tot în cursul zilei de sâmbătă, un alt accident rutier a avut loc în judeţul nostru, doar că de această dată el s-a petrecut în Câmpia-Turzii. "În fapt, un bărbat de 31 ani, din Turda, în timp ce conducea un autoturism  pe strada menţionată, a efectuat o manevră de mers înapoi, fără să se asigure corespunzător şi a acroşat o femeie de 76 de ani, care s-a angajat necorespunzător în traversarea drumului, prin loc nepermis. Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a pietonului care a fost transportat la Spitalul municipal Câmpia-Turzii pentru acordarea de îngrijiri medicale", au mai transmis reprezentanţii IPJ.

În ambele cazuri, poliţiştii continuă verificările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au produs accidentele şi luarea măsurilor ce se impun.

Ultimele Stiri
abonare newsletter