Actualitate

Ce mai confiscă poliţiştii clujeni: lalele şi făină

Un bărbat şi o femeie care încercau să vândă lalele, respectiv făină, cartierul Mănăştur, au rămas fără marfă după ce le-au confiscat-o poliţiştii. De asemenea, unui bărbat i-au fost confiscaţi 3 metri cubi de lemne. Află ce au păţit cei trei.

Ce mai confiscă poliţiştii: lalele şi făină Ce mai confiscă poliţiştii: lalele şi făină

Ieri dimineaţă, un bărbat de 30 de ani care vindea lalele în Mănăştur a rămas fără flori după ce poliţiştii i-au confiscat toate cele 1.000 de fire de lalele.

În jurul orei 9.00, poliţiştii l-au prins că vindea florile fără să aibă documente de provenienţă pentru acestea. "Bărbatul de 30 de ani, din localitatea Suatu, a fost depistat în zona unei pieţe agroalimentare de pe raza cartierului Mănăştur, din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce comercializa aproximativ 1000 de lalele, fără a poseda documente de provenienţă pentru marfa oferită spre vânzare", au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.


Bărbatul a fost amendat pentru că făcea comerţ ilicitţ, iar florile, în valoare de aproximativ 1.500 de lei, au fost confiscate.

Tot ieri dimineaţă, în plasa poliţiştilor a căzut şi o femeie de 58 de ani care transporta cu o autoutilitară circa 70 de kg de făină, fără a deţine documente de provenienţă pentru marfă. Femeia a fost prinsă tot în Mănăştur, în zona unei pieţe. Comercianta a fost amendată, iar făina a fost confiscată urmând să fie predată unei unităţi de profil, în vederea valorificării.


Ziua de ieri s-a dovedit cu ghinion şi pentru un bărbat de 35 de ani din Tureni care a fost prins în Floreşti în timp ce transporta 3 metri cubi de lemn. Potrivit poliţiştilor clujeni, acesta a prezentat poliţiştilor un aviz de insoţire a mărfii care nu era completat conform prevederilor legale, neputând astfel dovedi provenienţa legală a materialului lemnos.

Bărbatului i s-a aplicat o amendă de 3.000 de lei, iar lemnul, în valoare de aproximativ 1.500 lei, i-a fost confiscat şi predat în custodie la Ocolului Silvic Cluj-Napoca.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter