Actualitate

200 kg de carne şi 900 de litri de alcool, confiscate în urma raziei din pieţele din Capitală

Aproximativ 200 de kilograme de carne, peste 50 de kilograme de produse lactate şi 900 de litri de alcool au fost confiscate de poliţiştii Capitalei, în urma raziei care a avut loc sâmbătă în pieţele din Bucureşti.

Au mai fost ridicate 4.500 de ţigarete, 2.500 de ouă şi 550 kilograme de legume şi fructe. Poliţiştii au confiscat şi 150 de CD-uri piratate.

Peste 350 de poliţişti bucureşteni specializaţi în investigarea fraudelor au făcut, sâmbătă, o razie în toate pieţele Capitalei, urmărind depistarea cazurilor de evaziune fiscală, muncă la negru sau vânzare de produse contrafăcute. Au fost vizate, de asemenea, persoanele care fac comerţ ilicit.


"Acţiunea are un caracter preventiv, dată fiind apropierea sărbătorii Paştelui. Astfel de acţiuni au fost iniţiate, încă de săptămâna trecută, în mai multe locuri din Bucureşti, însă acţiunea de astăzi (sâmbătă - n.r.) este prima prin care sunt controlate simultan toate pieţele", a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Emilia Mihai, conform Mediafax.

abonare newsletter