Actualitate

Hârtie şi creioane colorate de jumătate de milion lei la Primăria Cluj-Napoca

Primăria Cluj-Napoca va cumpăra articole de papetărie în valoare de aproape jumătate de milion lei, din bugetul local.

Hârtie şi creioane colorate de jumătate de milion lei la Primăria Cluj-Napoca Hârtie şi creioane colorate de jumătate de milion lei la Primăria Cluj-Napoca

Primăria Cluj-Napoca a postat, pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), un anunţ privind lansarea licitaţiei pentru achiziţionarea de articole de papetărie. Valoarea estimată a investiţiei este de 448.900 lei, fără TVA. În urma licitaţiei va fi încheiat un acord cadru cu durata de un an, iar semestrial vor fi încheiate contracte subsecvente.

Potrivit anunţului de pe SEAP, printre produsele care vor fi cumpărate se numără: hârtie reciclată A4, hârtie pentru copiatoare şi imprimante color laser, carton color, caiete studenţeşti, pixuri de unică folosinţă, pixuri cu şnur şi suport adeziv, creioane cu mină, creioane colorate, seturi de 20 de carioci colorate, agrafe de birou, ace cu gămălie, pioneze, ascuţitoare din metal, lipici lichid şi lipici solid, cerneală neagră şi cerneală albastră, lichid corector, rigle de diferite dimensiuni, sfoară din bumbac.


În cei aproape 500.000 lei este inclusă şi achiziţionarea câtorva calculatoare, mai exact calculator de birou 12 digit, calculator de birou 16 digit DVD-R inscriptibil 4.7 GB cu carcasă, DVD-R MINI 1.4 GB cu carcasă, mouse pad pentru mouse optic, tastatura PS2, ergonomică,122 taste. Vor mai fi cumpărate: casetă audio 60 minute, casetă audio 90 minute, xaseta video mini DV digital 60min, mouse optic, bandă dublu adezivă, baterii alkaline.  

În desemnarea câştigătorului, criteriul principal este preţul cel mai scăzut, fiind organizată o licitaţie electronică.

Ultimele Stiri
abonare newsletter