Actualitate

Alcoolemie record la un bătrân de 71 de ani prins în trafic la volan

Poliţiştii dejeni au oprit în trafic o maşină condusă de un bătrân de 71 de ani şi când l-au testat cu aparatul etilotest au avut o mare surpriză.

sursa foto: somesanul.ro sursa foto: somesanul.ro

La data de 27 martie, ora 15:10, poliţiştii rutieri din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Dej au depistat un bărbat de 71 ani, din comuna Bobâlna, în timp ce conducea un autovehicul pe DJ 108/B, pe raza comunei, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Bărbatul avea o concentraţie de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat.


În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”.

Tot la Dej, la data de 28 martie, ora 00:45, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Dej au depistat un bărbat de 40 ani, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Pandurilor din Dej, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat.


În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care la momentul prelevării probelor biologice are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter