Actualitate

Accident în Floreşti: un motociclist a fost grav rănit după o încălcare flagrantă a unei reguli de circulaţie de către un şofer

La data de 27 martie, ora 11:54, pe DN1 E60, în comuna Floreşti, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei persoane şi avarierea a trei vehicule.

sursa foto: ziarulunirea.ro sursa foto: ziarulunirea.ro

Un bărbat de 51 de ani din Floreşti, în timp ce conducea un autovehicul pe raza comunei Floreşti, spre Huedin, a efectuat un viraj la stânga, încălcând marcajul longitudinal continuu simplu ce separă sensurile de mers, intrând în coliziune cu o motocicletă. În acest context, vehiculul condus regulamentar spre Cluj-Napoca de un bărbat de 27 de ani din Cluj-Napoca, a fost proiectat pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autovehicul care staţiona în afara părţii carosabile.

În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorilor celor două autovehicule, s-a constatat că aceştia nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.


Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a conducătorului moto şi avarierea a trei vehicule, valoarea pagubelor fiind de aproximativ 17.000 lei.

Poliţiştii continuă verificările pentru  a identifica toate împrejurările în care s-a produs coliziunea.

Ultimele Stiri
abonare newsletter