Actualitate

FOTO Accident pe strada Observatorului: Un pieton a fost spulberat de o maşină de teren după o traversare neregulamentară

Un accident de circulaţie a avut loc miercuri după amiaza pe strada Observatorului din cartierul clujean Zorilor. Un autoturism de teren care circula dinspre Calea Turzii spre cartierul Mănăştur a lovit un pieton care s-a angajat în traversarea neregulamentară a străzii. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje ale poliţiei rutiere, criminalişti, dar şi o ambulanţă.

La data de 26 martie, ora 17:00, pe strada Observatorului din municipiul Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei persoane şi avarierea unui autovehicul.

Conform primelor verificări, un bărbat de 37 de ani, din Cluj-Napoca, în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea neregulamentară a străzii, prin loc nemarcat cu trecere pentru pietoni şi fără să se asigure, fiind accidentat grav de un autoturism.


Autovehiculul era condus de un bărbat de 32 de ani, din Cluj-Napoca, dinspre strada Calea Turzii către varianta Zorilor-Mănăştur.

"Un bărbat de 37 de ani din Cluj-Napoca s-a angajat în traversarea neregulamentară a străzii fiind accidentat de un autoturism care circula dinspre Calea Turzii spre cartierul Mănăştur. În urma testării cu aparatul etilotest a persoanelor implicate, a reieşit că pietonul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc accidentul", au precizat aceştia.

abonare newsletter