Actualitate

Inconștiență: O femeie a traversat ilegal strada împreună cu fetiță ei care a fost lovită de o mașină

Un accident rutier în care a fos implicați un adult și un minor, a avut loc sâmbătă, pe strada Memorandumului din Cluj-Napoca. O femeie a traversat neregulamentar strada împreună cu fetiță ei carea fost lovită de o mașină condusă de o tânără de 23 de ani, care circula regulamentar.

”Sâmbătă, în jurul orei 12:40, pe strada Memorandumului din municipiul Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei persoane şi avarierea unui autovehicul. O femeie împreună cu fiica sa, în calitate de pietoni, s-au angajat în traversarea neregulamentară a străzii, prin loc nemarcat şi fără să se asigure. Minora, în vârstă de 7 ani, a fost surprinsă şi accidentată de un autoturism condus de către o tânără de 23 de ani, din judeţul Suceava. În urma coliziunii, minora a fost rănită grav, fiind transportată la Clinica U.P.U. Copii pentru acordarea îngrijirilor medicale”, transmit reprezentații IPJ Cluj.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul şi luarea măsurilor ce se impun.

Ultimele Stiri
abonare newsletter