Actualitate

Sute de persoane au condus-o pe ultimul drum pe Simona Zăhan, medicul care a murit în Franţa

Câteva sute de persoane au condus-o, sâmbătă, pe ultimul drum pe Simona Zăhan, medicul anestezist care a decedat în Franţa, după ce şi-ar fi administrat intravenos o doză de substanţe mortale, ceremonia de înmormântare având loc în comuna gorjeană Scoarţa, localitatea natală a părinţilor femeii.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al Simonei Zăhan a fost ridicat, sâmbătă la prânz, de la capela Cimitirului Municipal din Târgu Jiu, unde fusese depus joi, şi transportat în comuna Scoarţa, localitatea în care a copilărit femeia, transmite Mediafax.

La ceremonia de înmormântare au participat rude şi prieteni ai medicului, dar şi câteva sute de localnici, niciunul dintre ei nefiind de acord cu ipoteza unei sinucideri.


Printre cei prezenţi la înmormântare s-a numărat şi medicul de familie din localitatea Scoarţa, Monica Dulămiţă, care a declarat că a lucrat un an în Franţa şi că programul este "epuizant".

"Este greu, este foarte greu. Eu am lucrat acolo un an şi, după ce am văzut cât de epuizant este programul de lucru, am decis să nu mai fac niciodată gărzi, nici măcar în spitalele din România. Oricât de bine pregătit ai fi, ajungi la un surmenaj fizic din cauza nenumăratelor ore şi zile în care trebuie să fii la program şi să faci gărzile ", a declarat medicul Monica Dulămiţă.


Sicriul cu trupul neînsufleţit al Simonei Zăhan a fost adus în ţară, joi, de către soţul acesteia şi depus la capela Cimitirului Municipal din Târgu Jiu.

Simona Zăhan, care lucra ca anestezist la un spital din Châteauroux, oraş aflat în centrul Franţei, a decedat duminică, după ce şi-ar fi administrat intravenos o doză de produse mortale.

Ultimele Stiri
abonare newsletter