Actualitate

Tânărul legat şi târât de o maşină pe stradă, a murit

Tânărul de 27 de ani din localitatea arădeană Şiria care în urmă cu aproximativ o lună a fost legat şi târât de o maşină pe străzile localităţii a murit la Spitalul Judeţean Arad.

Purtătorul de cuvânt al instituţiei, Adrian Wiewer, spune că decesul a survenit fulgerător şi oarecum neaşteptat din cauza unui stop cardio-respirator, potrivit Adevărul.ro.

 „A murit subit, în urma unui stop cardio-respirator. Cu siguranţă rănile suferite au dus la acest deznodământ, dar o cauză exactă a decesului va fi dată după efectuarea necropsiei”, a declarat Adrian Wiener.


Anchetatorii au reuşit să stea de vorbă cu tânărul Ionel Vereş înainte ca acesta să moară. Incidentul a avut loc în data de 22 februarie în localitatea Şiria. Când a fost dus la spital medicii au declarat că localizarea rănilor indică faptul că bărbatul a fost târât pe asfalt în viteză, stând în şezut.

Incidentul, care s-a petrecut într-o sâmbătă seară, a fost reclamat la poliţie ca un accident rutier cu autor necunoscut.  V.I.G., de 27 de ani, din Şiria, a fost iniţial bătut, în seara zilei de 22 februarie, apoi legat de maşină şi târât sute de metri, pe două străzi din aceeaşi localitate arădeană. La finalul torturii, victima a fost abandonată în plină stradă. Tânărul a fost găsit inconştient de localnicii care au alertat un echipaj al Poliţiei din Arad.

Ultimele Stiri
abonare newsletter