Actualitate

Tânăr din Cluj, în comă, după ce a fost lovit de ambulanţă pe o trecere de pietoni

Un tânăr a fost internat în comă, la Cluj, după ce a fost lovit, luni, de o ambulanţă, pe o trecere de pietoni. Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Simona Vîrci, a declarat că un tânăr a fost lovit, luni după-amiază, pe o trecere de pietoni din zona Aeroportului Internaţional "Avram Iancu".

"Poliţia Cluj a fost sesizată despre producerea unui accident de circulaţie pe strada Traian Vuia. Conform primelor informaţii, o autospecială ar fi accidentat o persoană pe trecerea de pietoni", a declarat Simona Vîrci.

Poliţiştii nu au stabilit dacă ambulanţa avea sau nu semnalele luminoase pornite, spunând doar că autospeciala aparţinea SAJ Bistriţa-Năsăud.


La rândul său, directorul de îngrijri al Spitalului Judeţean Cluj, Monica Costin, a declarat că tânărul rănit în accident se află în comă şi a fost internat la secţia de Terapie Intensivă.

"Tânărul se află în comă, a venit cu multiple traumatisme toracice, de bazin, la faţă. În prezent, este supus unor investigaţii şi, cel mai probabil, va rămâne în secţia de Terapie Intensivă. Nu avea acte asupra sa, aşa că nu putem preciza vârsta acestuia", a declarat Costin.

Ultimele Stiri
abonare newsletter